Deurautomaten expert

U profiteert van onze meer dan 20 jaar expertise

Klunder is al ruim 20 jaar actief in het leveren en monteren van draai- en schuif deurautomaten en heeft door het plaatsen van automaten bij vele klanten in Nederland ruime kennis en ervaring opgebouwd.

Voor elke situatie komen wij tot een passende oplossing!

U kunt bij Klunder Uw Deurregisseur terecht voor alle benodigde diensten voor uw deurautomaten. Van opname en advies tot montage van de automaten, inbedrijfstelling en instructie van het deursysteem. Na oplevering kan Klunder ondersteunen met preventief onderhoud, 24x7 service voor storingen en schades.

Welke deurautomaat past bij uw situatie?

Uw Deurregisseur heeft een langdurig samenwerking met diverse A-merk fabrikanten. Klunder Uw Deurregisseur is van deze fabrikanten gecertificeerd service partner op het hoogste niveau. 

Door onze brede portfolio kunnen wij voor elke deursituatie een oplossing bieden. Onze projectadviseurs maken graag een afspraak om bij u ter plaatse de situatie op te nemen 

Daarnaast kunnen wij aanvullend op de automaten diverse oplossingen leveren zoals toegangscontrole systemen, elektronische sloten, elektronische sluitplaten, industrie- en brandwerende deuren, etc.

Heeft u vragen over de mogelijkheden of richtprijzen? Neem dan contact op via 0512 - 51 10 00.

Offerte op maat

Deurautomaten is maatwerk, elke situatie staat op zich. Een van onze projectadviseurs komt graag vrijblijvend langs voor een opname en advies om een offerte op maat te maken.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met onze verkoop via 0512 - 51 10 00 of klik voor het contact formulier voor het versturen van een e-mail.