Toegangscontrole expert

U profiteert van onze meer dan 20 jaar expertise

Klunder is al ruim 20 jaar actief in het leveren en implementeren van toegangscontrole systemen en heeft door het plaatsen van systemen op inmiddels duizenden buiten- en binnendeuren bij vele klanten in Nederland ruime kennis en ervaring opgebouwd.

Voor elke situatie komen wij tot een passende oplossing.

U kunt bij Klunder Uw Deurregisseur terecht voor alle benodigde diensten voor uw toegangscontrole systeem. Van opname en advies tot montage van de deuren, installatie van de software en inbedrijfstelling en instructie van het systeem. Na oplevering kan Klunder ondersteunen met preventief onderhoud, 24x7 service voor storingen en schades, software support en support voor uw beheer.

Veiligheid, inzicht en lagere total cost of ownership (TCO)

U wilt meer inzicht en controle en de veiligheid van uw gebouw verhogen? Onze projectadviseurs denken graag met u mee hoe u het beste uw mechanische sluitsysteem en cilinders  kunt vervangen door een toegangscontrole systeem.

Op zoek naar toegangscontrole zonder kabels? Dan is een batterij gevoed 'data on card' systeem op basis van een 'virtueel netwerk' iets voor u.

Geen RFID maar Biometrie? Denk dan aan oplossingen zoals vingerprint en gezichtsherkenning in combinatie met een Software As A Service (SAAS) beheer tool in de cloud, eventueel gecombineerd met vingerprint tijdklokken.

Te hoge beheerskosten door ondermeer de vele mutaties in uw organisatie? Verlaag uw Total Cost of Ownership op langere termijn door te investeren in een op maat geadviseerd toegangscontrole systeem.

Welk systeem past bij u?

In onze showroom te Drachten zijn toegangscontrole systemen te bekijken van vijf partners / fabrikanten. Klunder Uw Deurregisseur is van deze fabrikanten gecertificeerd service partner op het hoogste niveau. 

Door onze brede portfolio kunnen wij voor elke deursituatie een oplossing bieden. Onze projectadviseur kan u middels een live demo opstelling, van diverse fabrikanten, laten ervaren hoe de software en het systeem functioneert. U kunt zo zelf ondervinden hoe de toekomstige situatie bij uw gebouw en organisatie eruit kan komen te zien.

In onze showroom kunnen wij aanvullend op de toegangscontrole tevens diverse oplossingen laten zien van elektronische sloten, elektronische sluitplaten, schuif- en draai deurautomaten,  etc.

Heeft u vragen over de mogelijkheden of richtprijzen? Neem dan contact op via 0512 - 51 10 00.

Offerte op maat

Toegangscontrole is maatwerk, elke situatie staat op zich. Een van onze projectadviseurs komt graag vrijblijvend langs voor een opname en advies om een offerte op maat te maken.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met onze verkoop via 0512 - 51 10 00 of klik voor het contact formulier voor het versturen van een e-mail.