Onderhoud

Voorkomen is beter dan genezen, daarom kunt u bij Klunder altijd terecht voor onderhoud. We regelen niet alleen het onderhoud van machines, maar ook van bijvoorbeeld sectionaaldeuren en deurautomaten. In onze webshop en in het handige zelfbedieningsmagazijn vindt u alles dat u nodig heeft om zelf onderhoud te plegen.

Voor elke deur

De deuren van Uw Deurregisseur zijn ook na plaatsing in goede handen. In een onderhoudsovereenkomst speciaal voor particulieren en VVE’s kunt u preventief onderhoud laten vastleggen, zoals het smeren van uw garagedeur(en). Zo weet u zeker dat niemand voor een dichte deur komt te staan en verlengt u de levensduur van uw deur.

Service Overeenkomst

Voor bedrijven en instellingen is er de service overeenkomst van Uw Deurregisseur. Hier kunt u onder meer in vastleggen of we dag en nacht voor u klaar staan, maar ook de afspraken over het verplichte onderhoud vindt u daarin terug. Leg eenvoudig vast hoe vaak uw (rol)deur of toegangscontrolesysteem wordt nagelopen en gecontroleerd. Zo komt u niet in de problemen met geldende ARBO-regels en verzekeringsvoorwaarden. Uw Deurregisseur bespreekt graag de mogelijkheden met u.