Particulier

Klunder is al ruim 35 jaar actief in het leveren en plaatsen van garagedeuren en heeft door het plaatsen van, inmiddels een paar duizend, garagedeuren ruime kennis en ervaring opgebouwd.

Voor elke situatie komen wij tot een passende oplossing.

Bediening met app

Voor de bediening van aandrijvingen, voordeuren en andere toestellen: smart, te allen tijde en wereldwijd.

Met de Hörmann BiSecur Gateway kunt u uw garagedeur- en inrithekaandrijvingen, uw voordeur alsook andere elektrische toestellen voorzien van draadloze Hörmann-ontvangers, zoals bv. lampen, gemakkelijk vanaf uw smartphone of tablet besturen. Bovendien toont de app u ook de actuele positie van uw garagadeur of inrithek en geeft zij aan of uw voordeur op slot is of niet.

Klik voor de Brochure BiSecur Gateway met smartphone-app.

Klik voor Hörmann-Portaal voor meer informatie.

 

Welke deur past bij u?

In onze showroom te Drachten staan drie garagedeuren in diverse uitvoeringen en aandrijvingen van Hormann opgesteld. U kunt zo zelf bekijken hoe de toekomstige situatie bij u thuis eruit kan komen te zien. Tevens zijn er diverse stukken paneel aanwezig om een goed beeld te krijgen van alle verschillende uitvoeringen, kleuren en mogelijkheden. 

In onze showroom zijn tevens van Hormann vier metalen voordeuren opgesteld. En op de parkeerplaats voor het bedrijfspand treft u een Hormann een carport aan alwaar u onder kunt parkeren.

Heeft u vragen over de mogelijkheden of richtprijzen? Neem dan contact op via 0512 - 51 10 00.

 

Offerte op maat

Elke deur is maatwerk, elke situatie staat op zich. Wij komen graag vrijblijvend langs voor een opname en advies om een offerte op maat te maken.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met onze verkoop via 0512 - 51 10 00 of klik voor het contact formulier voor het versturen van een e-mail.