Particulier

Klunder Uw Deurregisseur is al ruim 35 jaar actief in het leveren en plaatsen van garagedeuren en heeft door het plaatsen van, inmiddels een paar duizend, garagedeuren ruime kennis en ervaring opgebouwd.

Voor elke situatie komen wij tot een passende oplossing.

Welke deur past bij u?

Op ons bedrijf te Drachten staan garagedeuren in diverse uitvoeringen en aandrijvingen van Hormann opgesteld. U kunt zo zelf bekijken hoe de toekomstige situatie bij u thuis eruit kan komen te zien. Tevens zijn er diverse stukken paneel aanwezig om een goed beeld te krijgen van alle verschillende uitvoeringen, kleuren en mogelijkheden. 

 

Offerte op maat

Elke deur is maatwerk, elke situatie staat op zich. Wij komen graag vrijblijvend langs voor een opname en advies bij u thuis om een offerte op maat te maken.

Heeft u vragen over de mogelijkheden of richtprijzen? Neem dan contact op via 088 - 60 30 400.

Voor het maken van een afspraak voor een opname bij u thuis kunt u bellen met onze verkoop via 088 - 60 30 400 of klik voor het contact formulier voor het versturen van een e-mail.

 

Service partner van Hörmann Woningbouwdeuren.

Uw Deurregisseur is al ruim 35 jaar gecertificeerd service partner van Hörmann.

We hebben inmiddels duizenden garagedeuren geplaatst en daardoor ruime kennis en ervaring opgebouwd. Voor elke situatie komen wij tot een passende oplossing. 

Particuliere markt productgroepen:

  • Garagedeuren: klanteldeuren, sectionaaldeuren, zijdelingse garagesectionaaldeuren, garage zijdeuren, loopdeuren, roldeuren, parkeergaragedeuren
  • Aandrijvingen: garagedeur aandrijvingen, draaihekwerk aandrijvingen, schuifhekwerk aandrijvingen
  • Aluminium en stalen voordeuren en luifels
  • Carports